Wereldwinkel Bolsward


Producten


De Producten
In de winkel vindt u allerlei producten, zoals: sieraden, textiel, levensmiddelen, kunstnijverheid (beelden, glaswerk, tassen, houtsnijwerk, muziekinstrumenten, etc.), wierook, recycled papier, speelgoed en nog veel meer!
Wereldwinkel producten zijn bijzondere producten. Ze zijn origineel, authentiek, vaak handgemaakt en afkomstig uit niet westerse landen.
 
De Dopper

 
We gooien per dag meer dan 500.000 plastic flesjes weg. Veeg al dat plastic bij elkaar en je een eiland zo groot als Spanje en Frankrijk! Daarom zijn de handige waterflesjes ontwikkeld, de DOPPER. Zonder schadelijke stoffen, herbruikbaar en makkelijk schoon te houden. De Dopper is vaatwasmachine bestendig.
 
Wierook en Kaarsen
Wierook is heerlijk geurend en daarnaast zuivert het ook nog eens de lucht en verbetert de sfeer in het algemeen.
Het assortiment bestaat uit verschillende geuren.
In ons assortiment zijn diverse kaarsen waaronder prachtige Swazi candles.
 
Sieraden
De makers van de sieraden in de Wereldwinkel hebben hun kunstwerkjes vaak gebaseerd op symbolen uit hun culturen. Veel wordt gemaakt van natuurlijke producten, stenen, schelpen en vruchten. Vaak hebben deze uitvoeringen een emotionele waarde doordat ze sterke impulsen naar het geloof toe hebben. Deze sieraden worden allemaal met de hand gemaakt en iedere keer weer zijn ze enorm trots op het resultaat.
 
Kunst
Door de kunst uit de Wereldwinkel te kopen creëert u een werelds gevoel in uw eigen woonkamer, zo hebben wij prachtige beelden, kandelaars, vazen,serviesgoed welke allemaal originele en eerlijke producten zijn.
 
Kaarten
Verliefd, jarig, baby geboren? Op het papier van de Wereldwinkel wordt je boodschap wel heel bijzonder. Omdat het van ver komt en handgemaakt .Ook verkopen wij kaarten van Floris, gemaakt van gerecycled papier.
 
Levensmiddelen
U kunt bij ons terecht voor de Fairtrade koffie "Cafe de Origen" snelfiltermaling. Fairtrade thee. 
 
Chocolade
Divine chocolade  zolang de voorraad strekt en de alom bekende Tony chocolonely zijn bij ons verkrijgbaar.
Als repen maar ook in tabletvorm, de tablet vormen zijn er in diverse smaken.
 
 
Tony Chocolonely
 
Met een Tony's Chocolonely reep maak je iedereen wel blij! En in zo veel smaken te verkrijgen, kijk eens in onze winkel welke we allemaal hebben.